image1

Meer dan afvallen, geen dieet,

Voor altijd die kilo's kwijt

Je weet hoe het moet, maar je doet het steeds niet - Discipline is echt niet het enige interne wapen dat jij bezit - Er is veel meer...

Ervaring van Maartje (33 jaar)

Pad
In het verleden heb ik van alles geprobeerd om af te vallen,
meerdere keren met succes. Echter ik verviel weer in mijn oude patroon.
Ik wil graag mijn kilo’s blijvend kwijt, zonder dat ik iedere keer in discussie hoef met mijzelf.
Het was iedere dag een strijd met mijzelf.
Ik wil beter in mijn vel te komen te zitten (letterlijk en figuurlijk), waardoor ik mijzelf weer verder kan ontwikkelen op andere zaken.
Er ging veel energie uit naar de kwestie overgewicht.
Ik ben blanco de training in gegaan. En met resultaat! Het gaat echt wel goed.
Ik ben tevreden over mijzelf. Het is nu geen strijd meer.
Het programma is gebaseerd op positiviteit. Nu ben ik best positief ingesteld, echter over de kwestie overtollige kilo’s naar mijzelf toe niet.
Dit is nu veranderd, ik weet dat ik het kan veranderen en dat gaat ook gebeuren.
Ik heb het programma als positief ervaren en zou het aan iedereen willen aanbevelen die het niet lukt om op gewicht te blijven.
Je kan makkelijker omgaan met moeilijke momenten.
Ik ben dankbaar dat ik de stap heb genomen.
Iris luistert heel goed naar jou als persoon. Ze haalt steeds precies datgene naar boven wat voor mij van toepassing is, waar je in de praktijk direct iets mee kan.
Het was een hele leerzame ervaring!

Over Iris

Ook ik ken het gevecht met verleidingen en daardoor was ik kilo’s te zwaar. Inmiddels weet ik hoe ik mijn ideale gewicht kan behouden EN lekker te leven. Jarenlang ben ik apotheker geweest. Ik zag mensen worstelen met hun gewicht. Ze wilden best afvallen, maar ze vervielen steeds in oude patronen.

Dat kan echt anders, dacht ik. En zo ontstond het concept ‘knop-om-bij-overgewicht’. Waarbij iedereen die worstelt met eten, snoepen, snacken en bewegen op een andere manier gaat kijken naar afvallen en op gewicht blijven. Het afvallen moet geen strijd zijn. Het mag meer vanzelf, op een ontspannen manier gaan. En dat kun je leren. Door jezelf te laten inspireren met de thema’s in de gratis nieuwsbrief, het KNOPOMBIJOVERGEWICHT-4-maandenprogramma Op-en-Top (met intensieve begeleiding) en de nieuwe onlineprogramma’s (zelf aan de slag) kun je zelf bepalen wat jij nodig hebt. Uiteindelijk willen we echte veranderingen laten optreden in je levensstijl. Op deze manier kan ik mijn persoonlijke missie ‘Live a Happy Life’ waarmaken.

Leven met je ideale gewicht is heerlijk. Het geeft je rust. Het brengt ruimte in je hoofd (voor leuke dingen). Voor velen levert het meer zelfvertrouwen op, voelen zich sexy, gaan met plezier shoppen, voelen zich gezond. Het geeft meer keuzemogelijkheden. Het helpt je uit het leven te halen wat er in zit. Daarom heb ik besloten niet meer toe te kijken (als apotheker). Niet meer te werken met symptoombestrijding. Maar de kern aan te pakken. Zodat de knop om gaat en die kilo’s er zonder dieet er af gaan.

Ik ben afgestudeerd in de farmacie aan de Universiteit van Utrecht en heb mijn Apothekersdiploma. Dit samen gecombineerd met mijn trainers- en coachvaardigheden als NLP practitioner-, -master-, TOP-, en THE-opleidingen wil ik een verandering realiseren. De knop om bij overgewicht.

2 programma's heb ik ontwikkeld. Het intensieve Op-en-Top 4 maandenprogramma, waarin je onder begeleiding je doelen gaat behalen, is ideaal om een echte transformatie te ondergaan. Het andere programma is een onlineprogramma waarin je zelf aan de slag gaat met videolessen en werkboeken, in je eigen tijd, in je eigen tempo.
400X500
image1
Grazenseweg 6,
4856BB Strijbeek,
Tel: 0616118983


kvknr: 51622564

BTWnr: 140915795B01
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Contact

Heb je vragen of wil je meer weten, mail dan naar:  info@knopombijovergewicht.nl.

Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Liefs,

Iris Disseldorp

Knop om bij overgewicht - copyright 2015