Blog


image1

Blog

Wil je deze artikelen niet missen, meld je je dan hier aan voor de nieuwsbrief.


gereedschappen

3 onhandige gedachten die zorgen voor onhandige keuzes

DOOR Iris Disseldorp / 26 januari 2016

Iedereen loopt hier wel eens tegenaan: Sta je ineens met je hoofd in de koelkast te speuren naar wat lekkers, kies je voor een snelle hap, voel je je teleurgesteld over je eigen acties, waardoor je niet de resultaten haalt die je voor ogen hebt; een lijf wat bij jou past… Lees hier meer!

Dit is echt de grootste succesfactor om af te vallen…

DOOR Iris Disseldorp / 5 november 2015

Wat maakt afvallen succesvol? Wat maakt dat je zonder worsteling op gewicht kan blijven?Natuurlijk spelen velen zaken een rol maar als ik de allerbelangrijkste succesfactor zou moeten noemen, is de oorzaak van het te zwaar zijn specifiek aan pakken… Lees hier meer!


image4_1

Start Nu! Niet na het nieuwe jaar…DOOR Iris Disseldorp / 15 september 2015

Dit is iets wat je vast interesseert. Ik heb afgelopen maanden veel mensen gesproken die
eigenlijk best zo’n 10kg willen afvallen. En ik merk dat velen van hen het heel goed doen. Ze weten hoe ze om kunnen gaan met eten, snoepen en gaan met regelmaat sporten. Ze vallen af. Toch is er ook veel onvrede… Lees hier meer!

Expert worden in MET GEMAK afvallen en op gewicht blijven

DOOR Iris Disseldorp / 11 augustus 2015

Heel vaak hoor ik mijn klanten wensen: “Ik wil als ik terugkom van vakantie hetzelfde gewicht hebben als voor de vakantie. Ik wil de vrijheid van vakantie helemaal ervaren. Doen wat ik graag doe, eten waar ik blij van wordt. EN dat het op gewicht blijven meer vanzelf gaat”. Er is bijna niemand die met gemak op gewicht blijven NIET wil, zo blijkt… Lees hier meer!Van Paasei naar wortel


konijnwortel

DOOR Iris Disseldorp / 6 april 2015

De paasdagen zijn weer voorbij. Ik heb genoten van deze dagen. Gezellig met familie en
vrienden. Natuurlijk met heerlijke hapjes en chocolade eitjes. Genieten is toch wel een heel belangrijk element in het leven, vind je niet? Deze eitjes worden nu weer ingeruild… Lees  hier meer!

Kilootje teveel door tijdsgebrek; groot probleem voor carrièretijgers

DOOR Iris Disseldorp / Maandag, 19 januari 2015

Er zijn maar weinig ondernemende mensen met een kilootje te veel die echt tijd vrij maken
voor het welzijn van het lichaam.
Lange dagen worden gemaakt op het werk en na zo’n lange dag is er tijd voor ontspanning. Beweging is vaak niet waar de voorkeur naar uit gaat. En omdat er zo hard gewerkt is, is een beloning in de vorm van lekker eten…Lees hier meer!


tijgerklein

Hoe je door nieuwsgierigheid kan afvallen


nieuwsgierig1

DOOR Iris Disseldorp / Maandag, 12 januari 2015

Het overkomt iedereen die wilt afvallen; dat je iets nieuws wilt aanleren. Zeker als je ouder wordt, blijkt dat nog niet altijd makkelijk te zijn. Maar hoe kun je het leerproces makkelijker maken? Een van de beste en leukste elementen die je helpen met leren, is nieuwsgierigheid…Lees hier meer!

Succesvol goede voornemens implementeren: 9 stappen hoe je dit doet

DOOR Iris Disseldorp / Dinsdag, 6 januari 2015

Ik weet nog dat ik 10 jaar geleden elk jaar wel een goed voornemen had. Die voornemens gingen vaak over gezonder leven en over afvallen. ‘Ik wil dit jaar 7 kg afvallen.’ ‘Ik ga s ’avonds niet meer snoepen’. ‘Ik ga 3 keer in de week een uur op de racefiets’. In eerste instantie voelde zo’n voornemen krachtig. Een nieuwe start… Lees hier meer!


goedevoornemens2

Afvalsucces voorspellen met leiderschapskwaliteiten


leiderschap
DOOR Iris Disseldorp / Woensdag, 10 december 2014
 
Hoe succesvol iemand is in het afvallen en op gewicht blijven is afhankelijk van meerdere factoren. Persoonlijke eigenschappen, ervaring en competenties dragen allemaal bij aan het afvalsucces. Maar zowel uit de theorie als uit mijn persoonlijke ervaring blijkt dat daarnaast leiderschap één van de belangrijkste voorspellers van het afvalsucces is… Lees hier meer!

‘Trek in lekkers’: de 5 grootste fouten die gemaakt worden

DOOR Iris Disseldorp / 3 december 2014

De 5 grootste fouten die bij ‘trek in iets lekkers’ gemaakt worden waardoor afvallen en op gewicht blijven een grote ellende wordt. Trek in ‘iets lekkers’ heeft iedereen wel eens. Wat is een betere manier om in leven te blijven dan met het ‘trek hebben in’ of ‘honger hebben’? Het is een natuurlijk proces, waardoor je niet vergeet te eten. Geen mens kan uiteindelijk zonder voeding. Je hebt voeding nodig om gezond en sterk te blijven. Toch associëren mensen die graag willen afvallen en op gewicht willen blijven deze ‘trek’ met iets negatiefs…Lees hier meer!


image3

Pad

Diëten, momenten van diepe dalen

DOOR Iris Disseldorp / 29 augustus 2014

Heb je een hekel aan diëten? Veel mensen die diëten ervaren vervelende emoties. Mensen worden chagrijnig, hebben depressieve gevoelens, voelen zich gefrustreerd. Relaties komen onder druk te staan. Er zijn zelfs mensen die daarom absoluut niet meer willen afvallen. Ik ben absoluut tegen tijdelijke diëten, want ik ben er van overtuigd dat een tijdelijk dieet uiteindelijk averechts werkt…Lees hier meer!

Wil je deze artikelen niet missen, meld je je dan hier aan voor de nieuwsbrief.


Afvallen gaat over intieme stappen in jouw persoonlijke ontwikkeling en maakt je

iris handtekening4 wit hart

image1
Grazenseweg 6,
4856BB Strijbeek,
Tel: 0616118983

kvknr: 51622564

BTWnr: 140915795B01

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Contact

Heb je vragen of wil je meer weten, mail dan naar:  info@knopombijovergewicht.nl.

Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Liefs,

Iris Disseldorp

Knop om bij overgewicht – copyright 2015