Ben je iemand die klaar is met diëten? Ben je er aan toe om het roer om te gooien? Wil je een nieuwe levensstijl? Wil je dat afvallen makkelijker wordt? Wil je genieten van dingen waar het leven echt voor bedoeld is, en:

 • Je weet wel hoe het moet, maar je ziet jezelf toch steeds weer de mist in gaan.
 • Je vindt het lastig om de echte stap te nemen en je levensstijl te veranderen?
 • Je hebt last van het jojo-effect. Je komt steeds weer aan na het afvallen, of erger, je wordt steeds zwaarder.
 • Het afvallen kost je veel moeite en stress.
 • Je wilt controle voelen
 • Je worstelt al jaren met dit probleem
 • Je geeft veel geld  uit aan snacks en fastfood
 • Je bent bereid om jezelf uit te dagen en te investeren in jezelf
 • Je hebt het lang genoeg zelf geprobeerd
 • Je snapt dat je relatie (partner, vriend(in), familielid) er voor jou is om jou te steunen en dat jullie juist van elkaar mogen genieten. Coachen door je relatie leidt enkel tot ongelijkwaardigheid in de relatie en teleurstelling en gebrek aan vertrouwen bij het behalen van geen tot onvoldoende resultaat.
 • Je bent super gemotiveerd en wilt ECHT veranderen!

Als jij je hierin herkent, dan is meedoen aan LGTS iets voor jou.

Ben je nieuwsgierig wat LGTS jou persoonlijk kan opleveren, vraag dan een gratis inspiratiesessie aan via info@knopombijovergewicht.nl

roodfruit

 

Jouw situatie is herkenbaar voor vele anderen die last hebben van jojo-en.  Ze blijven niet gemotiveerd omdat het toch steeds niet lukt, ze vallen steeds in dezelfde valkuil, laten zich makkelijk verleiden, zien afvallen als ‘lijnen’ en dus als iets tijdelijks.

Dat is vast niet wat je wilt! Je wilt een gewicht bereiken wat ideaal voor jou is en dit gewicht ook behouden. Je wilt er leuk uit zien, je wilt je sexy voelen, je wilt je zeker voelen je kleding, op het strand, feestjes of in bed, je wilt nog lang gezond blijven. Je wilt vrijheid, eigen keuzes, onafhankelijkheid en de mogelijkheid om alles te doen en te zijn wat je zelf wilt. Je wilt weer in die ene broek kunnen. Je bent het zat om steeds weer terug bij af te zijn. Op feestjes wil je kunnen genieten zonder dat de nootjes branden op tafel. In praktijk blijkt dit moeilijker gezegd dan gedaan. En dat is enorm frustrerend. Zo frustrerend dat je je soms afvraagt waarom je jezelf zo kwelt en of deze kwelling het allemaal wel waard is…

Maar dit kan ook anders! Ook jij kunt die RUST vinden, lekker leven zoals jij wilt, doen wat je het liefste doet, blij zijn met jezelf. Bij velen is het gelukt.

Er is alleen KENNIS, VAARDIGHEDEN en INZICHT nodig. Net zoals bij alles wat nieuw voor je is. Zwemmen, fietsen, lopen of een instrument bespelen. Iedereen kan het leren.

–         Je hebt kennis nodig. Kennis over het suikersysteem, handige voedingspatronen, verandermanagement, emoties,  belangrijke motivators, zodat het voor je makkelijker wordt grip op je eet- en beweeggedrag te krijgen

–         Je hebt de juiste inzichten nodig. Inzicht in jezelf. Waarom jij doet zoals je doet. Met dit inzicht ga je aan de slag en ga je op jouw eigen manier jouw persoonlijke uitdaging aan.

–         Je hebt vaardigheden nodig, zodat je weet hoe je voortaan preventief kan inspelen op situaties, hoe je omgaat met nieuwe situaties en wat je moet doen als je een terugval (dreigt) te krijgen.

Dat is precies wat LGTS je gaat bieden. Bij LGTS krijg je 4 maanden lang lang bijzonder waardevolle lessen, vaardigheden en inzichten om het heft in eigen handen te krijgen. Afvallen gaat uiteindelijk vanzelf.

noten

3 weken ben ik nu onderweg met LGTS en eigenlijk vanaf de eerste trainingsdag gaat het me makkelijk af. Natuurlijk heb ik nog wel mijn momenten, maar dat is nu wel met 80% afgenomen. Ik ben veel onderweg en mijn verleidingen waren bij de benzinestations. Al dat snoep kon ik echt niet weerstaan. Ik ben in het verleden al een paar keer flink afgevallen, maar ik wil niet meer jojo-en. Na die eerste trainingsdag kijk ik heel anders tegen dat snoep in stations aan. Ik voel me sterk en ik weet wat ik wil. En dat is veel belangrijker dan dat snoep wat me niet beter maakt. Ook thuis is het gezelliger. Doordat ik eerst faalde, vond ik het niet fijn als mijn partner daar iets van zei. Nu kunnen we het delen en is hij een steun voor mij. Ik ben nu al een paar kilo kwijt. (Maartje, 34 jaar)

Leer in LGTS hoe je lekkere hapjes kunt weerstaan, goede eetgewoonten vast kunt houden, je niet losgaat op alles wat eetbaar is en geniet van het sporten. Je bestrijdt onrust in je lijf bij blootstelling van lekker eten, tijdstip van de dag, gezelschap of locatie. Je neemt het heft in eigen hand en gaat jouw leven zelf weer sturen. Jij bent de baas!

Tijdens LGTS ga je het volgende leren:

 • Je leert hoe je je kracht kunt gebruikten, waardoor je verleidingen kunt weerstaan.
 • Je leert eigen verantwoordelijkheid te nemen, zodat relaties gelijkwaardig en gezellig blijven.
 • Je leert hoe je positief kunt denken, waardoor je je fijner voelt en meer energie hebt en wat je ook overbrengt op anderen
 • Je leert hoe je een duidelijke koers vaart, zodat je sneller je doel behaald.
 • Je leert hoe je pijn, verdriet, boosheid en teleurstelling verwerkt, zodat je geen last hebt van eet-aanvallen om deze gevoelens te drukken.
 • Je leert hoe je een actieve houding aanneemt waaruit direct energie straalt en die je ook direct voelt.
 • Je leert hoe je proactief kan opstellen, waardoor je controle voelt en voorbereid bent op het onverwachte verrassingen.
 • Je leert hoe je om kunt gaan met triggers die ervoor kunnen zorgen dat je de fout in gaan
 • Je leert hoe je omgaat met fouten die je zult gaan maken, waardoor je actie onderneemt in plaats van jezelf veroordeelt of de fout in zijn geheel negeert.
 • Je leert wat jouw belemmerende overtuigingen zijn en je kan ze ombuigen naar helpende gedachten, zodat je jouw oude vervelende gewoonte bij de wortels aanpakt.
 • Je leert wat het verschil is tussen een voornemen en een besluit. Je leert hoe je een dijk van een besluit neemt en daar ook achter staat.
 • Je leert wat jij echt belangrijk vindt, wat zorgt ervoor dat je ook andere mogelijkheden dan eten ontdekt om jezelf te geven, wat jij nodig hebt.
 • Je leert nieuwe verfrissende mindsets, waardoor er nieuw licht komt en je makkelijker andere keuzes kunt maken.