Op-en-Top 4 maanden programma


image1

Op-en-Top 4 maanden programma

Ja, ik wil overmatig snoepen afleren en / of leren consequent te gaan sporten. Daarmee ga ik mijn ideale gewicht bereiken en behouden. Ik wil geen dieet en ik wil nooit meer lijnen. Ik wil voor altijd mijn overtollige kilo’s kwijt. Ik ben het jojo-en zat.
PS: Het 4 maanden programma heet tegenwoordig ‘Op-en-Top’

Vanzelf afvallen door het laagje dieper aan te pakken

In rust, zonder stress afvallen en op gewicht blijven


taart
Op-en-Top 4 maandenprogramma begeleidt je stap-voor-stap om dit te bereiken. Met training, (groeps)coaching en support van de groep, helpt dit programma je om tot actie te komen en snel je doelen te realiseren. Bespaar jezelf letterlijk JARENLANG geworstel, verwarring en frustratie. Je hebt er gewoonweg de tijd niet voor!

Het Op-en-Top programma biedt je intensieve begeleiding

90% van de mensen die afvallen komt uiteindelijk weer aan tot het oorspronkelijke gewicht. 30% hiervan wordt zelfs nog zwaarder. Het is enorm frustrerend dat na zo’n prestatie van afvallen je weer terug valt en je weer terug bij af bent. Helaas is dit herkenbaar voor vele mensen.

Ben je iemand die klaar is met diëten? Ben je er aan toe om het roer om te gooien? Wil je een nieuwe levensstijl? Wil je dat afvallen makkelijker wordt? Wil je genieten van dingen waar het leven echt voor bedoeld is, en:

 • Je weet wel hoe het moet, maar je ziet jezelf toch steeds weer de mist in gaan.
 • Je vindt het lastig om de echte stap te nemen en je levensstijl te veranderen?
 • Je hebt last van het jojo-effect. Je komt steeds weer aan na het afvallen, of erger, je wordt steeds zwaarder.
 • Het afvallen kost je veel moeite en stress.
 • Je wilt controle voelen
 • Je worstelt al jaren met dit probleem
 • Je geeft veel geld uit aan snacks en fastfood of juist aan shakes en voedingssupplementen
 • Je bent bereid om jezelf uit te dagen en te investeren in jezelf
 • Je hebt het lang genoeg zelf geprobeerd
 • Je snapt dat je relatie (partner, vriend(in), familielid) geen goede coach voor je kan zijn. Diegene is er juist voor jou is om jou te steunen en om samen te genieten. Ongelijkwaardigheid, teleurstellingen en gebrek aan vertrouwen leidt tot spanningen.
 • Je bent super gemotiveerd en wilt ECHT veranderen!

Start 12 april 2016


chips

Als jij je hierin herkent, dan is meedoen aan het Op-en-Top programma iets voor jou!

Ben je nieuwsgierig wat het Op-en-Top programma jou persoonlijk kan opleveren,
vraag dan een gratis inspiratiesessie aan via info@knopombijovergewicht.nl


frietjes
Jouw situatie is herkenbaar voor vele anderen die last hebben van jojo-en. Ze blijven niet gemotiveerd omdat het toch steeds niet lukt, ze vallen steeds in dezelfde valkuil, laten zich makkelijk verleiden, zien afvallen als ‘lijnen’ en dus als iets tijdelijks.
Dat is vast niet wat je wilt! Je wilt een gewicht bereiken wat ideaal voor jou is en dit gewicht ook behouden. Je wilt er leuk uit zien, je wilt je sexy voelen, je wilt je zeker voelen je kleding, op het strand, feestjes of in bed, je wilt nog lang gezond blijven. Je wilt vrijheid, eigen keuzes, onafhankelijkheid en de mogelijkheid om alles te doen en te zijn wat je zelf wilt. Je wilt weer in die ene broek kunnen. Je bent het zat om steeds weer terug bij af te zijn.
Op feestjes wil je kunnen genieten zonder dat de nootjes branden op tafel. In praktijk blijkt dit moeilijker gezegd dan gedaan. En dat is enorm frustrerend. Zo frustrerend dat je je soms afvraagt waarom je jezelf zo kwelt en of deze kwelling het allemaal wel waard is…

Maar dit kan ook anders!

Ook jij kunt die RUST vinden, lekker leven zoals jij wilt, doen wat je het liefste doet, blij zijn met jezelf. Bij velen is het gelukt.

Er is alleen KENNIS, VAARDIGHEDEN en INZICHT nodig. Net zoals bij alles wat nieuw voor je is. Zwemmen, fietsen, lopen of een instrument bespelen. Iedereen kan het leren.

 • Je hebt kennis nodig. Kennis over het suikersysteem, handige voedingspatronen, verandermanagement, emoties, belangrijke motivators, zodat het voor je makkelijker wordt grip op je eet- en beweeggedrag te krijgen
 • Je hebt de juiste inzichten nodig. Inzicht in jezelf. Waarom jij doet zoals je doet. Met dit inzicht ga je aan de slag en ga je op jouw eigen manier jouw persoonlijke uitdaging aan.
 • Je hebt vaardigheden nodig, zodat je weet hoe je voortaan preventief kan inspelen op situaties, hoe je omgaat met nieuwe situaties en wat je moet doen als je een terugval (dreigt) te krijgen.
Dat is precies wat het Op-en-Top programma je gaat bieden. Bij het Op-en-Top programma krijg je 4 maanden lang lang bijzonder waardevolle lessen, vaardigheden en inzichten om het heft in eigen handen te krijgen. Afvallen gaat uiteindelijk vanzelf.

Pad

Ervaring van Madelein (35 jaar)


IMG_6269
In mei 2015 ben ik begonnen met het Op-en-Top programma en eigenlijk vanaf de eerste trainingsdag gaat het me makkelijk af.
Natuurlijk heb ik nog wel mijn momenten, maar dat is nu wel met 90% afgenomen. Ik ben veel onderweg en mijn verleidingen waren bij de benzinestations. Al dat snoep kon ik echt niet weerstaan.
Ik ben in het verleden al een paar keer flink afgevallen, maar ik wil niet meer jojo-en. Na die eerste trainingsdag kijk ik heel anders tegen dat snoep in stations aan. Ik voel me sterk en ik weet wat ik wil. En dat is veel belangrijker dan dat snoep wat me niet beter maakt.
Ook thuis is het gezelliger. Doordat ik eerst faalde, vond ik het niet fijn als mijn partner daar iets van zei. Nu kunnen we het delen en is hij een steun voor mij. Ik ben echt heel blij met het programma Op-en-Top!

Ik kan de snoep nu makkelijk weerstaan

Leer in het Op-en-Top programma hoe je lekkere hapjes kunt weerstaan, goede eetgewoonten vast kunt houden, je niet losgaat op alles wat eetbaar is en geniet van het sporten.

Je bestrijdt onrust in je lijf bij blootstelling van lekker eten, tijdstip van de dag, gezelschap of locatie. Je neemt het heft in eigen hand en gaat jouw leven zelf weer sturen. Jij bent de baas!

Tijdens het Op-het-Top programma ga je het volgende leren:

 • Je leert hoe je je kracht kunt gebruikten, waardoor je verleidingen kunt weerstaan.
 • Je leert eigen verantwoordelijkheid te nemen, zodat relaties gelijkwaardig en gezellig blijven.
 • Je leert hoe je positief kunt denken, waardoor je je fijner voelt en meer energie hebt en wat je ook overbrengt op anderen
 • Je leert hoe je een duidelijke koers vaart, zodat je sneller je doel behaald.
 • Je leert hoe je pijn, verdriet, boosheid en teleurstelling verwerkt, zodat je geen last hebt van eet-aanvallen om deze gevoelens te drukken.
 • Je leert hoe je een actieve houding aanneemt waaruit direct energie straalt en die je ook direct voelt.
 • Je leert hoe je proactief kan opstellen, waardoor je controle voelt en voorbereid bent op het onverwachte verrassingen.
 • Je leert hoe je om kunt gaan met triggers die ervoor kunnen zorgen dat je de fout in gaan
 • Je leert hoe je omgaat met fouten die je zult gaan maken, waardoor je actie onderneemt in plaats van jezelf veroordeelt of de fout in zijn geheel negeert.
 • Je leert wat jouw belemmerende overtuigingen zijn en je kan ze ombuigen naar helpende gedachten, zodat je jouw oude vervelende gewoonte bij de wortels aanpakt.
 • Je leert wat het verschil is tussen een voornemen en een besluit. Je leert hoe je een dijk van een besluit neemt en daar ook achter staat.
 • Je leert wat jij echt belangrijk vindt, wat zorgt ervoor dat je ook andere mogelijkheden dan eten ontdekt om jezelf te geven, wat jij nodig hebt.
 • Je leert nieuwe verfrissende mindsets, waardoor er nieuw licht komt en je makkelijker andere keuzes kunt maken.
Uiteindelijk zal het Op-het-Top programma leiden naar het bereiken en behouden van jouw ideale gewicht.

Afvallen gaat over intieme stappen in jouw persoonlijke ontwikkeling en maakt je figuurlijk een groot mens.Iris Disseldorp

Ervaring van Monique (42 jaar)Toen ik aan het Op-en-Top programma begon wilde ik vooral leren om naar een andere manier (gewoonte) te gaan mbt eten, waarbij ik nog steeds kan genieten van lekker eten en ook gezond eet.
Mijn grootste uitdaging was hoe ik alle verlokkingen kon weerstaan.
Voorafgaand aan Op-en Top liet ik me regelmatig verleiden, te veel en te zoet, in ieder geval ongezond te eten. Later had ik daar schuldgevoelens over. ‘Ik was fout bezig geweest’. Tegenwoordig eet ik beperkt ‘teveel’ of ‘ongezond’ en zelden neem ik zoete dingen.
Ik let op wat ik eet, wat ik echt wel en echt niet wil eten. Ik kan nu de verlokkingen goed weerstaan en kies bewust voor als ik wat ongezonder eet; zodat ik achteraf nooit met een schuldgevoel zit, maar meer met een bewuste actie om op koers te blijven. Ik wil altijd de vrijheid voelen om te kiezen. Beperking zou echt erg voor mijzelf zijn. Ik ben nu 5,5 kg afgevallen. En dat is nog niet het einde! In vrijheid afvallen is mijn motto.

Zonder schuldgevoel en beperking afvallen

Deelname omvat de volgende onderdelen:

Life trainingsdag

In deze exclusieve training leer je jouw “eet- en beweegmindset” te managen, jezelf uit te dagen, en ga je uiteindelijk rust ervaren rondom het afvallen.

12 wekelijkse lessen

Je krijgt maar liefst 12 wekelijkse schriftelijke lessen. Trainingen worden begeleid met handige templates en checklists, om de leergang te doorgronden en zo veel sneller resultaat te boeken.

De lessen houden in:

Hoe je structuur aanbrengt in je dagelijkse leven
Hoe je zorgt dat je niet de fout in gaat
Hoe je het heft in eigen hand neemt
Hoe je je vult in plaats van voedt
Hoe je grenzen stelt
Hoe je jezelf enorm kunt motiveren
Hoe je de juiste focus krijgt
Hoe je beloningen voor je kan laten werken
Hoe je een niet-te-negeren besluit neemt
Hoe je helpende gedachte creëert
Hoe je omgaat met mislukkingen
Hoe je suikerpieken en daarmee ook je suikerdips kan voorkomen

6 persoonlijke coachsessies

In deze sessies, waarin je individueel begeleid wordt, krijg je feedback, accountability en inspiratie om snel resultaten te bereiken.

Wekelijkse voortgangsrapportage

Resultaten bereik je gemakkelijker door iedere week je voortgang te rapporteren en daar waardevolle feedback op te krijgen.

Leer hoe je het laagje dieper aanboort, wat je met deze inzichten kan doen, hoe je wint met structuur en hoe je vervelende triggers aanpakt. (1)

Als je wilt weten of het Op-en-Top programma iets voor jou is, dan kun je je aanmelden voor een gratis inspiratiesessie (30min telefonisch).
Stuur dan een bericht naar info@knopombijovergewicht.nl.
Je krijgt zo spoedig mogelijk reactie.

Ik kijk er naar uit je te mogen begeleiden op jouw bijzondere reis.

Liefs,


iris handtekening4 wit hart

pasfoto webformaat

image1
Grazenseweg 6,
4856BB Strijbeek,
Tel: 0616118983

kvknr: 51622564

BTWnr: 140915795B01

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Contact

Heb je interesse vraag dan een gratis inspriratiesessie aan via info@knopombijovergewicht.nl.

Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Liefs,

Iris Disseldorp

Knop om bij overgewicht – copyright 2015